visuele identiteit, strategie & design /

Personality goes a long way

Tom D'haenens offshore

Tom D'haenens is een wereldwijd bekend fotograaf, gespecialiseerd in onshore & offshore fotografie. Hij reist de wereld rond op zoek naar architecturale beelden, gefotografeerd uit de lucht. Hij legt boorplatformen, tankers, windmolenparken, lucht- & zeehavens, ... vast op de gevoelige plaat.

Tom D’haenens werkt in opdracht van klanten als DEME, ABU DHABI, HAVEN VAN ANTWERPEN, BRUSSELS AIRPORT etc ... . Deze fotograaf heeft 'naam'.
Goede wijn behoeft geen krans. Een goede naam heeft geen nood aan een nieuw logo, wel aan een stijl die uitstraalt waarvoor Tom D’haenens staat.

Atelier 44 raadt zijn klanten met naam aan de 'de kracht van de naam’ uit te spelen. Immers, men heeft naam gemaakt. De goede naam wordt doorgegeven. De ene referentie levert de volgende op. Dit is het ultieme bewijs van vakmanschap en artistieke faam.

Wij zoeken graag met dit type klanten naar een stijl die hun persoonlijkheid uitstraalt. Niet meer, niet minder. In dit geval staat het product, de fotografie, centraal. Het beeld is heilig. De door Atelier 44 geconcipieerde stijl is enkel ondersteunend van aard, en laat de fotografie tot zijn recht komen. We creëerden vooral het kader waarin de kunst fungeert, net zoals de functie van het canvas voor het schilderij.

   

Contact